
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه17
فهرست مطالب
عملیات کاشت :
عوامل محیطی :
2-طرق مختلف کاشت :
A : خشکه کاری B : نم کاری
ج - زمان کاشت :
مقدار بذر لازم در واحد سطح :
عملیات داشت :
عملیات برداشت :
تاریخ کاشت :
2-تعیین زمان برداشت از نظر فیزیولوژیکی
زراعت ذرت
با نام انگلیسی corn)) وامریکایی (maize) و اسم علمی zea mays از خانواده غلات (poaceae) و یک از چهار غله عمده جهان بوده و بعد از گندم و برنج تولید آن در دنیا مقام سوم را داراست .
مشخصات گیاه شناسی :
الف : ریشه : ذرت دارای سه نوع ریشه است 1-ریشه&zwnj های بذری و ریشه&zwnj های اولیه تعداد این نوع ریشه&zwnj ها 3 تا 5 عدد بوده و با جوانه زدن بذر طلا ظاهری می&zwnj شوند کار این ریشه&zwnj ها جذب آب و مواد غذایی از اعماق خاک می&zwnj باشد .
2-ریشه&zwnj های تاجی یا ثانویه : از گروه&zwnj های واقع در طوقه گیاه و در زیر سطح خاک بوجود آمده و گسترش پیدا می&zwnj کند تعداد آنها 7 الی 8 عدد و گاهی به 15 الی 20 عدد نیز می&zwnj رسد کار این ریشه&zwnj ها جذب آب و مواد غذایی از خاک سطح است .
3-ریشه&zwnj های هوایی یا نگه دارنده : این ریشه&zwnj ها در واقع همان ریشه&zwnj های تاجی هستند که در بالای سطح خاک تولید می&zwnj شوند نقش آنها بیشتر در قائم گله داشتن گیاه است زیرا طول گیاه زیاد بوده و لذا برای مقاومت در برابر خوابیدگی این ریشه&zwnj ها مانند یک تیرک عمل می&zwnj کنند نقش این ریشه&zwnj ها در عمل جذب بسیار کم است .
ب : ساقه
ساقه ذرت مانند سایر غلات بند بند و گره&zwnj دار ، تو خالی و استوانه&zwnj ای بوده و طولش بسته به رقم ممکن است از cm 30 تا m 5/7 و خطرش از cm3/1 تا cm5 تغییر کند .
ساقه ذرت به عکس سایر غلات معمولاً بدون انشعاب است و پنجه&zwnj ای تولید نمی&zwnj کند . خوابیدگی یاورس در ذرت به ندرت رخ می&zwnj دهد و ارقام هیرید ذرت مقاومت بسیار خوبی در برابر خوابیدگی از خود نشان می&zwnj دهد . لازم به ذکر است که طول معمول ذرت 5/1 تا 5/2 متر است .
ج : مانند سایر غلات کشیده بوده و از پهنک و غلافت تشکیل

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-108354-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b2%d8%b1%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%d8%b0%d8%b1%d8%aa/
- ۹۵/۰۷/۰۶